top of page
  • Writer's pictureSjamke

Ik tel mijn liefdesverdriet

Updated: Apr 27, 2023

Artikel van 16 maart 2023 uit Regio 11


Al 22 jaar sta ik met mijn zus Nellerike in de Nederlandse theaters. Na de finale van het Leids Cabaret Festival in 2001 toerden wij als Zusje Voogd en sinds 2008 als VET kindercabaret.


Vijf jaar geleden begon ik met het schrijven aan solomateriaal, maar het is nooit af. Het bleek een terugkerend thema. En dus ‘Dingen die nooit af’ gaat over grenzeloosheid. Het leven als eindeloze ontdekkingstocht. Want wat als je je grootste passie en talent misloopt?


Gevolg: een onnavolgbare gezinssituatie, odes aan de vele exen, alles tellen om ontelbaarheid en oneindigheid tegen te gaan, belangrijke anekdotes over okselhaar en consumptiekaarten… Genieten van alle vraagstukken die het leven te bieden heeft.


39 views0 comments

Recent Posts

See All

תגובות


bottom of page